Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Ziua multumirii la Helen Doron English Timisoara 1

“Ceea ce semeni in copil, aceea va deveni!” Cu totii am auzit sau am citit aceasta afirmatie cel putin o data si am fost de acord cu invatatura oferita. Totusi, ca si parinti ne trezim ca cedam asa de repede in fata micilor compromisuri, care ajung sa se transforme in obiceiuri. In acest fel, de la o bucatica de ciocolata, copiii mananca o tableta intreaga; 10 minute la tableta se prelungesc spre o ora petrecuta intr-un joc virtual; o banala vizita in supermarket, te face sa platesti cel putin doua sau trei obiecte de care nici tu, nici copilul nu aveti nevoie, dar le cumparati; 5 lei pentru banii de buzunar se aduna cumva in 50 de lei pentru o iesire cu prietenii, iar exemplele ar putea continua. Va propun sa facem un exercitiu simplu:

 • Opreste-te! Haideti sa ne oprim din alergarea zilnica si sa ne acordam timp, noua si copiilor nostri.
 • Analizeaza! Fii sincer impreuna cu partenerul si analizeaza ce faceti impreuna ca familie, cum va petreceti timpul cu copiii?
 • Actioneaza! Incepe prin a face lucruri mici… acorda-i copilului tau un mic dans de doua minute, care ii va aduce cu siguranta zambetul pe buze; cititi impreuna o poveste; faceti activitati in aer liber specifice fiecarui anotimp; colorati cu creta in fata blocului/casei; mergeti la teatru de papusi; faceti cate o nazbatie impreuna, de care sa radeti mai tarziu; priviti-l in ochi si incurajati-l sau declarati-va dragostea!

Fiti destepti si acordati-le copiilor propria persoana si veti descoperi ca sunteti mult mai castigati, decat daca le-ati face vreun moft.

Fiti selectivi cu activitatile pe care le fac copii si cu mesajele care le sunt transmise acolo.

ziua multumirii HDE Timisoara1

In calitate de parinte, in primul rand, iar mai apoi ca manager al unui centru de limba engleza, unde vin peste 150 de copiii, ca o alternativa la Halloween, am ales sa ofer copiilor o sarbatoare mult mai frumoasa si cu un mesaj pozitiv – Thanksgiving Day (Ziua Multumirii)!

Invitam copiii, la centrul Helen Doron English Timisoara 1, pentru a participa la un eveniment unic, cu ateliere de limba engleza, lucru manual, gatit si bune maniere, pentru a-i incuraja sa fie multumitori pentru ceea ce au si pentru a-si exprima multumirea prin diferite forme de arta.

Multumirea se invata, nu te nasti cu ea!

Va asteptam cu drag!