Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Teen Talent – engleza invatata de adolescenti

Adolescența este o perioadă de tranziție dintre copilărie și maturitate care poate fi dificilă din mai multe puncte de vedere. Însă când folosim termenul „dificil” nu trebuie să îi atribuim în totalitate un sens negativ. Este o perioadă de cunoaștere și autocunoaștere, o perioadă frecvent marcată de o multitudine de întrebări; dintr-o dată mediul înconjurător, chiar și cel familiar, devine unul cercetat microscopic și reevaluat. Totul este privit dintr-un alt unghi, fiecare context social în care a fost plasat copilul, adolescentului îi lasă de explorat. Se pun bazele unor noi prietenii, apare o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă prietenie și socializare. Adolescentul caută să-și pună în valoare talentele, găsește activități, hobby-uri care îl reprezintă, însă de cele mai multe ori acestea nu au un punct comun cu programul școlar.

Pentru a crea acest punct comun între învățare și interesele adolescenților cursurile Helen Doron Teen English cuprind subiecte special adaptate categoriei de vârstă.

engleza pentru adolescenti Arad

Cursul Teen Talent din perspectiva mea ca profesor Helen Doron:

Frumusețea acestui curs constă în faptul că reușește să mențină pasul cu adolescenții zilelor noastre. El este conceput astfel încât să dezvolte cele 4 abilități lingvistice: vorbirea, înțelegerea, citirea și scrierea; însă prin subiectele abordate reușeste să facă mai mult decât atât. La vârsta la care aceștia simt că au multe de spus și vor să fie auziți au ocazia de a participa la un curs unde părerea lor personală contează și se cere a fi exprimată. Sunt abordate subiecte relevante din viața de zi cu zi, implicând școala, educația, hobby-uri, etc. Socializarea care are loc prin dezbaterea diferitelor teme împreună creează o atmosferă plăcută, legându-se prietenii.

Un alt punct important pe care acest curs îl atinge este cu privire la plăcerea adolescenților de a petrece ore în șir în fața monitorului. Deși nu este văzut ca fiind un lucru productiv, în unele cazuri poate ajuta procesul de învățare. Astfel ei pot viziona anumite seriale în limba engleză, discursuri pe diferite teme, care au scopul de a dezvolta vocabularul și cultura generală a acestora.

Prin intermediul metodei Helen Doron cursurile de limba engleză sunt mai mult decât o experiență de învățare.

        Eveline Dreghici, profesor HDE Arad 1