Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Prima zi de grădiniță

Azi am fost la gradi, o gradinita noua pentru ei, copiii. EA, e mare, acum este in grupa mare! EL, este in primul an de gradi si asa cum era normal, a fost putin temator, poate de ideea de nou, poate de faptul ca vede, face si experimenteaza SINGUR pentru prima data, lucruri, alaturi de oameni pe care nu i-a mai vazut niciodata. Firesc. EA, a intrat mult mai usor in grup, a inceput sa coloreze, sa se joace, sa vorbeasca. Este deja un fel de lider, copii care nu o cunosc, s-au asezat in jurul ei.encouraging

Azi, am avut nevoie sa-l incurajez pe EL, sa-l fac sa fie increzator, sa priveasca “in sus, nu in jos”, sa-si invinga teama, sa nu planga, sa ramana la gradi, chiar daca eu, pentru putin timp, nu am sa fiu prin preajma. Simteam ca am nevoie de o bagheta magica, o bagheta care sa faca in locul meu, ceea ce eu nu puteam sa fac. Si chiar atunci, am inceput sa simt, sa ma integrez in lumea lui, in peisajul in care el are nevoie de mine, pentru ca eu sunt sprijin.

Si am reusit!

Sa-l fac sa simta ca eu sunt mandru de el pentru ca a ajuns acolo, sa simta ca am incredere in el ca se va descurca si va fi bine, ca EL este cel pe care se sprijina de fapt, atunci cand crede ca eu sunt cel care il ajuta! J

Cand am plecat, am inceput sa ma gandesc (din nou) la cat de important este ca ei, copiii, sa fie siguri pe ce fac, sa se simta confortabili oricand, oriunde, sa fie in largul lor, sa fie increzatori, sa fie lideri si mai ales: sa fie incurajati! Atunci cand trebuie si asa cum trebuie!

Si inca ceva: sunt mii de momente in care copiii au nevoie de incurajare, noi stim asta si o spunem tot timpul! De aceea, pentru a nu rata nici unul dintre ele, incurajati-i TOT TIMPUL!