Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusislide2-01
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza onlineslide2-16
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

zalauRodica Pop a început colaborarea cu grupul internațional Helen Doron English în mai 2013, atunci când a achiziționat franciza HDE pentru Zalau. La scurtă vreme, în septembie 2013, primul centru educațional de limba engleză (și singurul în acest moment) își deschidea larg porțile în mijlocul orașului, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Centrul Helen Doron English Zalău este singurul loc din oraș unde copiii pot invata limba engleza, încă de la vârsta de 2 ani. Mai mult decât atât, metoda prin care este învățată această limbă are un real succes și atrage tot mai mulți copii. Trebuie subliniat faptul că sunt grupe mici de copii, în care activitatea se bazează pe jocuri distractive adaptate vârstei, pe ascultare repetată și incurajare. Învățarea este rapidă, distractivă și naturală, într-o manieră relaxată și plăcută.

Dragi părinți din Zalău,  oferiți-le copiilor dumneavoastră cel mai bun start în viata, acela de a învăța limba engleză de cât mai timpuriu! Copiii vă vor fi recunoscători peste ani, iar dumneavoastră nu veți avea mai mare implinire!

Postări recente