Romania
 • Ateliere de Crăciun

  Copilul tău are peste 4 ani, adoră să se joace și este fascinat de magia Crăciunului și de limba engleză? Înscrie-l la atelierele noastre!

  Înscrieri aici
 • Engleza pentru adolescenți

  Adolescenții învață să se exprime fluent în limba engleză și să-și crească încrederea în sine.

  Înscrieri aici
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Viziunea  Ralucăi Cionca de a deschide primul learning centre Helen Doron English în Timișoara a luat contur în toamna anului 2009. Motivația principală a fost dorința de a influența pozitiv educația copiilor și pasiunea pentru limba engleză . Astfel, s-a încheiat  primul contract de franciză în Timișoara, în urma căruia zeci de copii au beneficiat de programul educațional HDE.

Pe parcursul celor 5 ani de experiență, s-au  alăturat echipei noastre profesori calificați pentru acest sistem de predare, ceea ce ne-a ajutat la creșterea influenței  și la rezultate  în calitatea serviciilor oferite.

În viitor, ne dorim să continuăm investiția atât în calitatea predării, cât și în influențarea unui număr  cât mai mare de copii, care să poată beneficia de un program educațional inovator și atractiv. În ceea ce privește educația timpurie, vrem sa fundamentăm o bază solidă, care să-i ajute pe tinerii de mai târziu în construirea unui sistem educațional puternic.

Postări recente