Romania
 • Engleza pentru copii - Helen Doron Englishengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusiEngleza pentru bebelusi
  Bebeluși 0-2 ani

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Preșcolari 2-6 ani

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • slide1-2311English for school children
  Școlari 6-12 ani

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiengleza pentru adolescenti
  Adolescenți 12-19 ani

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza onlineslide2-16
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Râmnicu Vâlcea

”Totul a început în urmă cu 2 ani de zile, când împreună cu soțul meu am hotărât să ne mutăm în Râmnicu Vâlcea. Fiind profesor Helen Doron English și  predând în Centrul Educațional Helen Doron English din Sibiu încă din aprilie 2014, ne-am gândit să oferim și copiilor din Râmnicu Vâlcea ocazia să învețe limba engleză prin metoda unică Helen Doron, pe care o îndrăgesc atât de mult.

Din iubirea pentru copii și din dorința de a contribui la educația lor, a luat nastere acest gând de a deschide în Râmnicu Vâlcea un Centru de Engleză Helen Doron. Centrul Helen Doron English Râmnicu Vâlcea își deschide porțile pentru ca mulți copii și părinți să beneficieze de un program educațional complex, inovator și atractiv.

Cursurile noastre oferă dezvoltare timpurie, deprinderi de viață în limba engleză și un program de învatare a limbii engleze într-un mod natural și ușor, asemeni limbii materne.”

Andrada Anescu, Learning Centre Manager Râmnicu Vâlcea

Postări recente