Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

 

”Povestea centrului de limba engleză Helen Doron English Oradea a început în 2009.
Între 2005-2009 am petrecut 4 ani studiind şi aplicând cunoştinţele nou însuşite ca pedagog atestat în pedagogia Montessori de către Institut Supérieur Maria Montessori din Paris.
Am avut şansa de a lucra sute de ore cu copii veniţi din toate colţurile lumii în grădiniţe cu predare exclusivă în limba engleză din Paris, Bruxelles și Viena, experienţă care mi-a dezvăluit două mari realităţi:
1. nu există vârstă prea fragedă pentru învăţarea unei limbi străine
2. metoda cea mai eficientă pentru a obţine rezultate de lungă durată este metoda imersiei totale.

Am făcut o radiografie a ofertei de metode și tehnici moderne de predare a limbii engleze pentru copii: în acel moment această ofertă se limita la grădiniţele particulare care ofereau 20 -30 minute de engleză pe zi şi profesorii de engleză care ofereau ore în particular şi se adresau mai ales copiilor intraţi deja pe băncile şcolii.
Pe parcursul acestor căutări am descoperit metoda Helen Doron English, singura metodă care îl ia pe copilul aflat la doar câteva luni de viaţă şi îl călăuzeşte pe tărâmul limbii engleze prin activităţi specifice fiecărei vârste, până la vârsta adolescenţei. Astfel, copilul asimilează limba engleză văzută de cei din exterior drept o limbă străină, dar care pentru el devine o a doua limbă, pe lângă limba maternă. Acest proces se petrece în mod natural, fără efort. Copilul este încurajat să îşi dezvolte stima de sine alături de plăcerea de a învăţa. Învăţarea în grup oferă oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţi de socializare, comunicare şi lucru în echipă.

În 2010 s-a deschis centrul HDE din Oradea pentru a oferi copiilor orădeni şansa de a se bucura de beneficiile metodei aşa cum o făceau deja sute de copii din Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Satu-Mare, Arad şi Târgu Mureş.
Pe parcursul acestor ani de activitate, am construit o valoroasă echipă de profesori HDE, numitorul nostru comun fiind profesionalismul îmbinat cu pasiunea pentru educaţia copiilor şi pentru limba engleză manifestat în munca de zi cu zi cu toţi clienţii noştri. Numărul părinţilor interesaţi să îşi aducă copiii la cursuri de limba engleză este pe un trend ascendent, asta arată că părinţii de azi au depăşit ideile preconcepute potrivit cărora copiii trebuie lăsaţi la joacă şi nu trebuie „încărcaţi” cu informaţii. Tot mai mulţi părinţi înţeleg că la vârste timpurii există acea „fereastră de oportunitate” în care copiii acumulează foarte mult în timp foarte scurt, fereastra aceasta dispărând odată cu trecerea anilor.
Ne-am propus să devenim un centru educaţional de excelenţă în tot ceea ce se leagă de limba engleză, suntem aici pentru toţi aceia care doresc ca fereastra de oportunitate specifică copilăriei timpurii să fie valorificată la maxim pentru a oferi copiilor un dar pentru întreaga viaţă: limba engleză.” Zsuzsanna-Katalin Meszaros, manager HDE Oradea

Postări recente