Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Deschiderea centrului Helen Doron English Lugoj este povestea unui vis implinit!
Am pornit pe acest drum ca profesor si ca mama, din dorinta de a oferi acel “altceva” copiilor din Lugoj, un “altceva” care nu este invatamant traditional, care ofera o alternativa si care poate in timp sa schimbe ceva! Am dorit sa le oferi copiilor un spatiu in care sa invete limba engleza intr-un mod natural, placut, distractiv si interactiv; un loc in care ei sa invete prin jocuri, dans si muzica, dar si o scoala in care cei mici sa conteze, sa fie importanti si incurajati.

In vara anului 2016, am facut cunostinta cu metoda Helen Doron si echipa Helen Doron English Sibiu, iar viziunea acestui sistem educational si principiile ce se doresc insuflate parintilor si copiilor s-au potrivit ca o manusa peste ideile si dorintele mele. Astfel, in martie 2017 centrul Helen Doron English Lugoj si-a deschis portile pentru a le oferi sansa copiilor din oras de a beneficia de aceasta metoda.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati sediul si sa participati la o lectie deschisa!

Postări recente