Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Povestea de succes a luat naștere în anul 2013, când Maria și Marian Arhip au început colaborarea cu grupul internațional Helen Doron English, deschizând primul centru educațional de limba engleză la Galați.

Grupul educațional Helen Doron este lider mondial în educația timpurie în limba engleză, oferind programe de învățare în 750 de centre proprii în peste 30 de țări din întreaga lume, încă din 1985.

Centrul Helen Doron English Galați oferă cursanților învățare naturală și distractivă a limbii engleze într-o atmosferă relaxantă și motivantă, care inspiră prin cântec, muzică, mișcare, stimulând plăcerea de a învăța a copiilor.

Postări recente