Romania
 • hde_grand-opening_website_banner_160x600_09-08-16_a-1facebook-link-grand-opening
  Marea deschidere

  Centrul Helen Doron English Deva se deschide intr-o noua locatie!
  Va asteptam la marea deschidere sambata, 22 octombrie, ora 11, la noul sediu de pe str. Dragos Voda, nr. 4.

  Inscrie-te aici
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusislide2-01
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza onlineslide2-16
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

“In anul 2012 am aflat de un centru de engleză Helen Doron în Timișoara, am înscris-o pe fetița mea, mi-a placut foarte mult conceptul, iar în 2013,  datorită unei oportunitati pe care am avut-o în orasul Deva am decis achiziționarea unei francize pentru Deva- Hunedoara”. Elena Voichițoiu, manager centru Helen Doron English Deva.

Helen Doron Group se bazează pe o metodologie educaționala exclusivă și materiale de învățare inovatoare, oferă programe educaționale orientate spre rezultate în multe sfere ale cunoașterii pentru bebeluși, copii și adolescenti din întreaga lume.

Cursurile se desfășoară în grupe mici, într-o atmosferă relaxantă și motivantă. Învățarea naturală stimulează capacitatea naturală a copilului de a învăța, urmărind implicarea și motivarea lui prin activități diverse din cadrul cursului. Copii învață să pronunțe corect, cu accentul, gramatica si vocabularul vorbitorilor nativi de limba engleză.

Postări recente