Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Arad North-East

Curs de vară Read and Write English

Plăcerea de a învăţa limba engleză prin sistemul Helen Doron a fermecat şi pe cuplul Roxandra şi Paul Dagău în 2012 când cei doi au decis să înceapă colaborarea cu grupul internaţional prin achiziţionarea unei francize în oraşul Arad.

Helen Doron English este o instituţie globală cu o experienţă de 30 de ani în predarea limbi engleze pentru copii de toate vârstele. Peste 2 milioane de studenţi vorbesc astăzi engleza mulţumită sistemului Helen Doron English.

Limbajul şi muzica se întrepătrund sub acelaşi acoperiş la Helen Doron Arad North-East, unde copiii noştri descoperă cu bucurie limba engleză prin activităţile interactive, gândite special pentru a le dezvolta comunicarea şi abilitatea de a scrie corect.

Postări recente