Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Kids’ Christmas Week

Craciunul este sarbatoarea mea favorita, pentru ca umple inimile celor mici, dar si ale celor mai mari, de entuziasm si incredere intr-o lume mai buna.

De aceea, ca si manager al centrului de limba engleza Helen Doron, am vrut sa ofer copiilor ceva special… asa s-a nascut Kids’ Christmas Week. Desigur, m-am gandit ca si parintii sa aiba 2-3 ore in care sa-si faca linistiti cumparaturile.

Acum, Kids’ Christmas Week a ajuns la a V-a editie, asa ca am creat o saptamana plina de activitati, toate legate de Craciun: ateliere de limba engleza, in care invatam povestea din spatele acestei sarbatori; ateliere de lucru manual, unde, ca ajutoare ale Mosului, fabricam o decoratie cu care sa ne impodobim casa; ateliere de gatit, unde pregatim cate o surpriza dulce pentru parintii nostri … si printre toate acestea, vom invata jocuri si colinde care sa completeze pagina frumoasa cu amintiri ale copiilor.

1521570_815137308502251_1742809972_n

Asadar, asteptam toti copii, incepand de luni, 15 Decembrie 2014, intre orele 17:00 si 19:30, sa deschida cadoul pregatit de echipa Helen Doron English la centrul nostru de pe Calea Torontalului, Nr.61.

Va doresc Sarbatori Fericite, in care sa descoperiti din nou valoarea familiei si sa invatati din entuziasmul si inocenta copiilor ca TOTUL este POSIBIL pentru cei care CRED!

Raluca M. Cionca

Manager Helen Doron English Learning Centre Timişoara 1