Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

“It’s a Baby Dragon” – un nou curs de limba engleza pentru copiii de 1,3 – 3 ani, marca Helen Doron

Dragi prieteni, suntem incantati sa va anuntam ca la mijlocul lunii noiembrie, unul din profesorii centrului Helen Doron Zalau – Andreea Tripon, a participat la Sibiu la seminarul “It’s a Baby Dragon”. Ce inseamna acest lucru?

IBD Logo“It’s a Baby Dragon” este un nou curs de limba engleza destinat copiilor cu varste intre 1,3 si 3 ani, ce ii invata notiunile de baza ale acestei limbi, exact asa cum invata / au invatat limba materna: mai intai copilul aude cuvintele (ce vor fi repetate), apoi – fie de la inceput, fie in timp, incepe sa le pronunte singur.

Studiile arata ca la un copil, cu cat este mai mic, cu atat capacitatea lui de a invata o limba straina este mai mare. Metoda consta in folosirea jocurilor, a desenelor, a muzicii, a diferitelor povesti si activitati practice, astfel incat copilul sa poata retine cat mai usor cuvintele in limba engleza.

Va asteptam asadar cu mare drag la o lectie demonstrativa “It’s a Baby Dragon”, sa ne distram si sa invatam impreuna limba engleza! 🙂

Nu uitati ca ne gasiti la Casa de Cultura a Sindicatelor, etaj 2, Zalau!