Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

It’s a baby dragon- engleza pentru cei mici

Copiii sunt tot copii , indiferent în ce an/secol/mileniu ne aflăm, ar spune unii. Eu, însă, nu sunt de acord cu această afirmație. Iată de ce:

În primul rând, copiii zilelor noastre au acces la mai multă informație decât am avut noi sau părinții noștri (TV, Internet, smartphone).

În al doilea rând, au mai multe oportunități de a învăța și de a-și dezvolta armonios toate abilitățile (grădinițe frumos colorate, cursuri de înot, tenis, pian, etc).

În al treilea rând, au acces mult mai ușor și mai la îndemână pentru învățarea limbilor străine.

Ușurința cu care copiii învăță ceva (oricare ar fi acel lucru) și capacitatea lor de memorare sunt uimitoare, însă, totuși naturale. Nu îi obligă nimeni să țină minte toate numele personajelor din desenele animate, însă, totuși, ei o fac. Nu îi obligă nimeni să țină minte anumite cuvinte, însă, totuși ei reușesc. Cum? Foarte simplu: prin repetiție. Așa cum copilul la vârsta de 1 an începe să vorbescă și deci să producă cuvinte, el trebuie și să înțeleagă sensul cuvântului, astfel că mami/tati/bunica/bunicul adică toată lumea din jurul lui începe să îi vorbească din ce în ce mai mult, de cele mai multe ori repetând aceleași lucruri. De exemplu, i se arată pisica din curte și i se spune: “Aceasta este pisica”, apoi ori de cate ori se ivește ocazia i se repetă cuvântul  “pisica”. Asta până în momentul în care copilul vede animalul și îl recunoaște: “PISICAAAA” va striga el de bucurie.

Cam asta se întâmplă și cu învățarea limbilor străine, adică cu cât aude un cuvânt mai des, cu atât îl va reține mai repede, iar repetiția face parte din metoda Helen Doron și implicit din cursul “It’s a baby dragon”. Acest curs este destinat copiilor cu vârsta între 1-3 ani.

IBD

Este o introducere jucăușă și facilă în lumea limbii engleze. Cei mici învăță engleza prin jocuri, muzică, DVD-uri animate.

Prietenii noștri sunt prințișorul Sam, pisicuța Fluffy și dragonul Didi, care, la fel ca și ei, este încă mititel. Cei trei trec prin diverse aventuri, iar copiii îi însoțesc cu drag, învățând în acest timp, de fapt, limba engleză.

Mai mult decât învățarea limbii engleze, cei mici învață să lucreze individual, să coloreze, să cânte, să danseze și mai presus de toate, să socializeze, pentru că la Helen Doron se pune accent pe dezvoltatea tuturor abilităților.

Cei mici vin cu drag la cursuri, așteptând cu nerăbdare reîntâlnirea cu Sam, Fluffy și Didi.

Cântăm cântecelele, ne uităm la DVD-uri, repetăm cuvintele, colorăm, ne jucăm, dar mai ales ÎNVĂȚĂM !

Învățăm natural, ușor și distractiv !

Mirjana Iosan, profesor Helen Doron English Arad