Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succesul copiilor: invatarea prin joaca

 

Group_Fun-2

15 Septembrie – prima zi de scoala pentru mii de generatii din Romania… sunetul clopotelului, flori pentru doamna invatatoare, banci scrijelite, mirosul de manuale noi, tabla neagra pe care scria cu creta “MULT SUCCES in noul an scolar!”.

Toate acestea ne trezesc amintiri placute sau ne aduc aminte de intrarea noastra intr-un sistem de invatamant in care am fost tinuti “ostatici” timp de cel putin doisprezece ani; la final, ne promiteam ca vom lupta pentru copiii nostri, ca ei sa aiba parte de un sistem de educatie diferit.

Nu stiu cati dintre voi ati avut aceasta preocupare, insa eu pot spune ca, dupa 10 ani de lupta, incep sa sarbatoresc cu copiii din Timisoara invatarea prin joaca.

Iata pe scurt povestea succesului:
In anul 2006 am avut primele grupe de copii carora le predam limba engleza dupa sistemul clasic de meditatii acasa.
Dupa trei ani in care am incercat sa gasesc o metoda prin care sa predau limba engleza intr-un mod cat mai placut si eficient pentru copii, am descoperit metoda Helen Doron English.
In 2009, cu eforturi demne de luat in seama, am cumparat franciza Helen Doron English si am deschis primul centru de acest fel din Timisoara (pe atunci, era al treilea din Romania).

Parintii din Timisoara mi-au acordat incredere si au venit cu copiii la lectiile mele; totusi, nu de putine ori am auzit: “Doamne, fata asta isi bate joc de noi! cum sa invete engleza un copil de 1 an, care nu vorbeste nici romaneste?!” sau “Copiii care merg deja la scoala sunt prea mari ca sa mai invete prin joaca!” sau “Metoda e frumoasa, dar nu pare ca e ceva serios, prea va zbenguiti cu ei!”

Cu toate acestea, am reusit sa fac echipa cu parintii care au considerat ca, intr-adevar, copiii invata o limba straina la o varsta cat mai frageda si cea mai buna metoda de a-i invata pe copii e jocul.

In 2016, centrul Helen Doron English Timisoara 1 a fost centru de testare a copiilor pentru examenul recunoscut la nivel international CAMBRIDGE. Copiii din centrul nostru au sustinut examenul, iar rezultatele au fost extraordinare: jumatate dintre copii au obtinut rezultate foarte bune si cealalta jumatate au obtinut rezultate excelente. Nici un copil nu a obtinut sub 10 scuturi (scutul- emblema Cambridge este metoda de notare a copiilor).

Asadar, copiii, impreuna cu profesorii Helen Doron English, dar si parintii care au avut curaj sa spuna “NU” metodelor traditionale de invatare a limbii engleze, au demonstrat ca se poate invata si diferit: intr-un mediu relaxant, cu o cutie maaaareee, plina de surprize, in care profesorul isi pune toata creativitatea si concepe materiale didactice care sa faciliteze procesul de invatare; dar mai presus de toate, am aratat ca se poate invata si prin jocuri, care sa ii determine chiar si pe cei mai mici participanti la lectie sa-si doreasca sa vorbeasca limba engleza.

Daca impartasirea acestor ganduri v-a motivat, va invit sa intrati in comunitatea celor peste 500 de parinti din Timisoara, care cred ca limba engleza se poate invata la modul serios, dar prin joaca!

Va asteptam cu drag la o lectie demonstrativa gratuita!

Inscrieri aici