Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Importanta implicarii parintilor in educatia copiilor!

involvedEducatia copilului este o provocare pentru orice parinte! Prin intelegerea exacta a elementelor care contribuie la dezvoltarea unui copil, parintele poate sa controleze modul in care acesta isi formeaza personalitatea.

Parintii trebuie sa raspunda nevoilor copiilor, in special cele emotionale, care se concretizeaza in dorinta de a fi ascultati, ingrijiti si apreciati. In functie de varsta si nivelul de dezvoltare al acestuia, atitudinea parintilor trebuie sa fie corespunzatoare.

Este important sa invatam copiii valoarea relatiilor interumane, importanta interactionarii cu ceilalti, respectarea anumitor norme sociale, aprecierea mediului inconjurator si nu in ultimul rand sa ii incurajam sa isi exprime parerile intr-o maniera libera si lipsita de presiune.

Este bine ca piticii sa fie incurajati si sustinuti cu dragoste in activitatile educative. La varste fragede acestia au nevoie mai mult ca oricand de siguranta iubirii neconditionate din partea parintilor. Un copil care este “invatat” sa i se ofere sprijin si afectiune va propaga la randul lui aceleasi sentimente.

Parintii care se implica activ în educaţia copiilor lor au un impact semnificativ asupra succesului copilului şi a vieţii sale, în general. Conform cercetărilor, copiii unor părinţi implicaţi se pot diferentia in anumite aspect fata de ceilalti:
– absentează mai rar;
– se comportă adecvat varstei;
– au performanţe şcolare mai bune;
– acced la nivele mai înalte de educaţie.
Psihologul Diana Tudose afirma ca “dilema cu privire la cat de corect este realizata educatia unui tanar a fost dezbatuta de foarte multi psihologi. Parerea comuna este aceea ca fiecare cuplu trebuie sa aplice metodele care se potrivesc personalitatii copilului. Nu exista o lege stricta ci doar sfaturi care trebuie mai intai analizate si apoi aplicate.”

Noi cei de la Helen Doron English stim ca nevoile copilului sunt importante. Astfel, cursurile se desfasoara intr-un mediu placut in care copiii invata limba engleza prin jocuri, muzica si activitati interactive adecvate varstei lor. Învățarea este rapidă, distractivă și naturală, cu pregătire pentru examenele internaționale de limbă engleză. De asemenea, parintii sunt incurajati sa participle la ore. La urma urmei, carui copil nu ii place sa arate parintilor “ how much English they learnt.”

Copilul ramane actorul si beneficiarul numarul unu al lucrurilor care se intampla in acest sistem.