Romania
  • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
    Engleza pentru copii

    Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

    Aflați de ce
  • English learning for children
    Încercați cursurile noastre!

    Vă invităm la o lecție demo gratuită.

    Găsiți un centru
  • brosura cursuri copii
    Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

    Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

    Descarcă acum
  • English for kids
    De la bebeluși la adolescenți

    Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

    Găsiți un centru
 

Happy Thanksgiving Day 2018

Luna noiembrie marchează începutul sezonului de sărbătoare și aduce cu el culorile toamnei târzii, temperaturi încă plăcute și cheful de a sărbători. Entuziasmul celor mici este molipsitor, iar noi  începem deja să ne gândim la anul care aproape a trecut, la lucrurile pentru care trebuie să mulțumim, la noi moduri de a ne arăta recunoștința.

A fi recunoscător și a exprima această recunoștință este o componentă importantă a unei vieți fericite. A găsi calea cea mai potrivită pentru a le mulțumi altora pentru generozitate sau chiar a ne reaminti nouă câte lucruri avem pentru care să fim recunoscători ne poate schimba perspectiva asupra vieții.

William Arthur Ward spunea că ”a simți recunoștință și a nu o exprima este ca și cum ai împacheta un cadou și a nu-l oferi.” Noi dorim să-i învățăm pe copii să-și exprime recunoștința de la cele mai fragede vârste, să învețe să mulțumească și să se mulțumească cu ceea ce primesc. Vrem să ne concentrăm pe partea mai puțin comercială a Zilei Recunoștinței, să ne distrăm cu copiii din centrul nostru educațional în timp ce îi învățăm să mulțumească, să fie recunoscători pentru ceea ce au, să-și exprime recunoștința față de prietenii lor și față de familie.

Copilul tău este înscris la cursurile Helen Doron English, are peste 4 ani și-ți dorești să afle mai multe despre Thanksgiving, cum să-și exprime mulțumirea și recunoștința prin joacă, cântece și activități de arts and crafts? 🦃🙏

Am pregătit 2 sesiuni de ateliere în limba engleză: sâmbătă, 10 și 17 noiembrie! Pentru ca distracția să fie dublă, îl așteptăm împreună cu un prieten!
Înscrierile se fac pe baza invitației pe care o veți primi de la centrul Helen Doron English!