Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Evoluăm împreună

kids arad“Primul contact cu limba engleză prin intermediul metodei Helen Doron deschide porțile unei lumi magice pentru copii, unde ei se îmbarcă într-o călătorie atât spre cunoaștere cât și autocunoaștere. Fiecare pas este însoțit de încurajare, într-o atmosferă care ajută la dezvoltarea încrederii în sine, lărgind astfel orizontul deschiderii față de informații noi.

Odată stabilită, legătura dintre profesor si copil crește alimentându-se prin mutualitate in ceea ce privește învățarea. Profesorul învață și dezvoltă noi metode de abordare care întâlnesc nevoile copilului.

Părinții sunt încurajați să participe la această dezvoltare ei fiind în fond adevărate modele pentru copiii lor, astfel ceea ce ei fac cu entuziasm va face și copilul, fie că această activitate are loc în timpul cursului sau acasă, dansând și cântând împreună. Copilul va fi cu siguranță mai mult decât încântat de acest nou hobby pe care poate spune ca îl împarte cu dumneavoastră.”

Eveline Dreghici, profesor HDE Arad 1