Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

De ce să fim recunoscători?

Abilitatea de a fi recunoscător și de a-ți exprima această recunoștință în viața ta de zi cu zi te ajută să-ți deschizi mintea și spiritul și să gândești pozitiv.

Iată 8 motive pentru care merită să fii rescunoscător:

 • Recunoștința este uimitoare pentru inima ta. Pe măsură ce mulțumești, dispoziția ta se schimbă și începi să acorzi atenție lucrurilor cu adevărat importante. Atributele psihologice pozitive precum exprimarea mulțumirii au un efect direct asupra sănătății inimii, reducând inflamația.
 • Recunoștința contribuie la o memorie mai bună. Studiile au arătat că pe măsură ce-ți exprimi mulțumirea, riscul de anxietate și de depresie scade, făcând loc abilității de a te concentra pe cele mai importante amintiri și pe cei dragi.
 • Recunoștința îmbunătățește calitatea somnului – Îți este greu să adormi? Studiile au arătat că dacă îți exprimi mulțumirea cu 15 minute înainte de ora de somn vei adormi mai repede, vei dormi mai mult și vei avea o calitate a somnului bună.
 • Recunoștința contribuie la o relație mai solidă. Este vorba despre lucrurile mici pe care partenerul le face pentru tine, de exemplu îmbracă el copilul în timp ce tu poți să mai lenevești 10 minute. Poate fi vorba despre un simplu telefon de la un prieten bun despre care nu mai știai nimic.
 • Recunoștința contibuie la un sistem imunitar mai puternic – optimismul este pe acelasi spectru al emoțiilor pozitive ca și exprimarea recunoștinței, care este legat de o mai bună imunitate. Persoanele care privesc situațiile dificile dintr-un unghi optimist și care știu să rămână recunoscătoare au un sistem imunitar mai puternic decât cei care sunt pesimiști.
 • Recunoștința intensifică fericirea – a mulțumi și a simți recunoștință față de ceilalți reduce emoțiile negative precum resentimentele, invidia sau frustrarea. Recunoștința este strâns legată de starea de bine.
 • Recunoștința te ajută și în carieră. Exprimarea mulțumirii te ajută să fii un manager mai eficient, să relaționezi mai bine cu membri echipei și să iei decizii mai bune.
 • Recunoștința ajută la creșterea productivității. Studiile au arătat de asemenea că a exprima mulțumirea în scris, printr-un jurnal sau o scrisoare, te va ajuta să fii mai produtiv, mai atent, mai încrezător, mai determinat și mai entuziast.

Dacă vrei ca și copilul tău să învețe ce este recunoștința prin jocuri, arts&crafts, cântece, povești, înscrie-l la atelierele noastre de Thanksgiving Day aici: http://helendoron.ro/thanksgiving-day/

Change your life! Be grateful!