Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for childrenslide2-1911
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copiibrosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kidsslide2-17
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Libertatea de a preda limba engleză pe cinci continente

Beth-Rithipol-Italy-01

Bobbharatn Rithipol (Beth) este un bun exemplu al profesorului Helen Doron care a profitat de avantajul oferit de franciză de a se pregăti într-o locație și de a alege să predea apoi în una din cele 35 de țări în care există centre Helen Doron English.

Tânăra a experimentat diferite culturi și stiluri de viață. ”Momentan stau și muncesc în Florența, Italia. M-am născut în Boston, Massachusetts, iar părinții mei s-au născut în Cambogia, astfel că am vorbit atât engleza, cât și khmer (limba dominantă în Cambogia). Acum vorbesc engleza, khmer, tailandeză și cantoneză.

Prima oprire în lumea Helen Doron a avut loc în Bangkok, Tailanda. ”În 2013 m-am mutat din Hong Kong în Bangkok și am căutat locuri de muncă pentru profesori de limba engleză. Am citit despre metodă pe website-ul Helen Doron și am realizat că am învățat tailandeză și cantoneză printr-o modalitate foarte asemănătoare. Cred cu adevărat în această metodă.”

După ce a trecut de cursul de pregătire a predat în Bangkok și apoi s-a folosit de experiența sa pentru a-și îndeplini visul de a preda și trăi în Italia. ”Acum predau la un centru Helen Doron în Florența, Italia. Să-mi văd cursanții că folosesc noțiunile de limba engleză pe care le-au deprins în orele cu mine este cea mai satisfăcătoare parte.  Îmi place de asemenea să văd cursanții de la Baby’s Best Start crescând și dezvoltându-se împreună. Este de asemenea magic să vezi cum li se schimbă fețele în fața ochilor tăi. Să ai confortul de a ști că părinții au încredere că ești o parte influentă în viața copiilor, fac trezitul de dimineață și jobul în sine foarte ușoare. ”

Ce este diferit la Helen Doron? Am predat și la alte școli în Hong Kong unde copiii trebuiau să stea în scaunele lor mare parte din lecție. Îmi place cum lecțiile noastre încurajează mișcarea și descoperirea în afara sălii de clasă. La Helen Doron aducem mâncare adevărată, materiale de diferite texturi: avem un curriculum plin de viață și documentat. Grupele noastre sunt de asemenea mai mici decât în alte școli. Cred că acest lucru ne ajută să ne conectăm atât cu copiii, cât și cu părinții.

Indiferent de locația în care predai din cele 1000 din întreaga lume, metodologia este stimulantă și îi face pe copii fericiți, dornici să vorbească în limba engleză, iar profesorii adoră cariera aleasă. ”Mediul de lucru este cu adevărat minunat. Am întâlnit atât de mulți oameni minunați muncind ca profesor Helen Doron. Am devenit prietenă bună cu colegele mele și cu părinții copiilor. Încă păstrez legătura cu ei, cu foștii mei șefi, cu cursanții și părinții din Tailanda.

Devenind profesor Helen Doron am adăugat valoare în viața mea. Dacă iubești copiii și îți place să fii creativ, contactează cel mai apropiat centru Helen Doron. Și tu vei cunoaște oameni pasionați și fascinanți!”

Află cum poți deveni profesor Helen Doron!