Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for childrenslide2-1911
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copiibrosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kidsslide2-17
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Iubesc Helen Doron English ca părinte, profesor și francizat

Ana-Nekić-Ćurković-SUCCESS-02

Ana din Zadar, Croația, a crescut vorbind atât engleza cât și croata. ”Mama mea a visat mereu să studieze Limba Engleză și să devină profesoară, astfel că m-a expus la această limbă de mică. Deși visul ei nu a devenit realitate, mi-a transmis mie dragostea pentru engleză. Mi-am luat cu succes diploma în predarea Limbii Engleze și am început să-mi construiesc cariera în acest domeniu. Fiica mea de un an și jumătate, Korina, urmează cursurile Baby’s Best Start și o expunem la limba engleză cât mai des posibil.”

În 2009 Ana și-a terminat studiie și a început să caute un job. ”Am văzut într-o reclamă că se va deschide primul centru Helen Doron English în Zagreb și erau în căutare de profesori. Știiam foarte puțin despre metodă atunci, am început să caut mai multe informații și m-am îndrăgostit e întregul concept. Am trimis CV-ul Coordonatorului nostru Național, Danijela Haralovic, m-am întâlnit cu ea pentru interviu, iar restul e istorie. M-am mutat în Zagreb și am devenit unul din cei doi profesori certificați Heen Doron din Croația și am rămas ”prinsă” pe viață!”

8 ani minunați mai târziu, Ana predă toate cursurile: atât bebelușilor, cât și adolescenților.

Ana explică filosofia sa personală în alegerea carierei: ”Sunt, înainte de toate, un profesor care își iubește job-ul și scopul meu este nu numai de a educa copii, dar de a-mi păsa și de bunăstarea lor. Lucrul cu copiii, să-i urmărești cum învață cu atât de multă ușurință, cum prind încredere de la o lecție la alta, toate acestea sunt parte din job-ul meu. De-a lungul acestor ani am avut momente când m-am surprins șoptindu-mi că am cu adevărat cel mai bun loc de muncă din lume. Iubesc faptul că ne putem îmbunătăți abilitățile ca profesor Helen Doron, putem învăța lucruri noi, participa la seminarii și învăța să facem față noilor provocări. Sunt mândră să spun că metoda Helen Doron English este foarte cunoscută în Zadar, lucrăm mereu la capacitate maximă. Este multă muncă, dar când iubești ceea ce faci, succesul vine natural. ”

Este mândră de ceea ce a realizat și de modul în care Helen Doron se deosebește de concurență. ”Este evident că centrul nostru este diferit de celelalte din momentul în care intri în el. Avem profesori pregătiți și foarte dedicați care țin cursurile într-un mediu prietenos și plin de culoare. Metodologia și programele sunt unice, bazate pe cercetări științifice. Avem materiale de învățare de înaltă calitate și integrăm și tehnologia modernă în predare. Copiilor li se predă în grupe mici de câte 8, în timp ce cântăm, dansăm și participăm la jocuri și activități distractive, exclusiv în limba engleză, fără a traduce, ceea ce le permite să învețe engleza în cel mai natural mod posibil.”

Din postura de părinte, Ana are un mesaj și pentru ceilalți părinți: ”Ce așteptați? A-i oferi copilului darul limbii engleze de la o vârstă fragedă este  cel mai bun cadou și una din cele mai bune investiții. Helen Doron este mai multe decât engleză: dezvoltăm latura socială a copilului, îi creștem încrederea și îl învățăm cum să devină o ființă empatică și responsabilă!

Găsiți un centru Helen Doron English în apropierea dumneavoastră!