Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for childrenslide2-1911
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copiibrosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kidsslide2-17
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Succes! Darul limbii engleze – o superputere

Raneen-Gharzuzi-02-1

Raneen Gharzuzi, din Tarshiha, Israel, a experimentat lumea Helen Doron English din toate unghiurile: ca francizat, profesor și mândru părinte a trei cursanți Helen Doron. Aceasta vorbește arabă, limba maternă, dar vorbește și ebraică și engleză fluent.

Raneen vorbește despre experiența sa de peste 15 ani alături de Helen Doron: ”O prietenă care a fost profesor Helen Doron mi-a povestit cu entuziasm despre metodă și am vrut să aflu mai multe. Am început să lucrez și eu part-time ca profesor Helen Doron, m-am îndrăgostit de metodologie, de copii și de rezultatele obținute și astfel am decis că nu vreau să reprezinte un simplu job pentru mine, ci o vocație.

După 6 ani în care am fost profesor am decis să evoluez și să devin francizat. Acum am cinci profesori care lucrează pentru mine și care predau pentru 300 de cursanți. ”

Raneen consider că metodologia este foarte diferită față de alte cursuri de limba engleză. ”Nu se rezumă totul doar la predarea limbii engleze, de fapt intri într-o comunitate internațională. Cursanții vorbesc doar engleza în clasă, sunt maxim 8 copii în grupă care participă la multe jocuri, se distrează, fac mișcare, dansează, completează în cărți minunate și se bucură de o mulțime de aplicații și jocuri online. Cursanții noștri stăpânesc foarte bine limba engleză, au accentul corect și cel mai important, îndrăgesc această limbă.”

Ea recomandă această companie tuturor celor care vor să predea sau sunt interesați de deschiderea unei francize. ”Este o metodă internațională prin care se predă în întreaga lume! Veți avea susținere continuă, program flexibil, satisfacție financiară și personală și bineînțeles, ocazia de a vă distra.

Mereu spun că este important să iubești ceea ce faci pentru a avea succes. Iubesc să fiu francizat, profesor și mai ales iubesc să văd atât de mulți cursanți vorbind fluent limba engleză datorită cursurilor Helen Doron English. ”

Aflați mai multe despre oportunitatea de a deschide o franciză Helen Doron English!