Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Atelier de Craciun la Helen Doron English Bacau

Sambata 28 Noiembrie, ne-am organizat, ne-am mobilizat si ne-am dat intalnire la ora 16:30 cu micii nostri prieteni (dar si cu cei mai mari)  la centrul nostru, pentru inca o dupa-amiaza de limba engleza plina de distractie, in care sa invatam lucruri noi si interesante si mai ales, sa ne bucuram de tot ceea ce facem, auzim, spunem si vedem!

Si a venit ora: 16:30! Copiii incep sa apara plini de voiosie, parintii sunt si ei prezenti! Si vin din nou copii si vin din nou parinti iar centrul este plin si rasuna de vocile micutilor nerabdatori si curiosi sa afle “ce vom face astazi?”

ateliere in limba engleza BacauCu zambete si voie buna, ne-am impartit in doua grupe. Pentru inceput, una din grupe a mers in sala de curs pentru a participa la noi activitati interesante si distractive (bineinteles in limba engleza) iar cealalta, a asteptat alaturi de prietenele centrului nostru, Ioana si Catalina care ne-au ajutat cu mult drag.

Dar micutii nu doar au asteptat – au fost si creativi, au decorat! Iar pentru ca sarbatorile de iarna sunt aproape, tema a fost Craciunul!

Si ce au decorat? Au decorat o punga-ren! Cum? Cu manutele lor, au creat cornitele de ren, apoi le-au decupat si le-au lipit pe pungi de hartie zambarete, pe care le-au luat acasa la final. Si au creat si propriul clopotel cu care vor suna in Ajunul Craciunului, pentru a darui aripi unui ingeras!

lucru manual atelier englezaApoi copii au facut schimb si dupa ce au fost creativi, le-au luat locul in sala de curs celor care au iesit si au ocupat un loc pe scaunele pentru a fi si ei, la randul lor creativi. Si au creat un om de zapada, lipind pe forme de hartie, vata, nasturi si apoi nasucuri din carton portocaliu!

craft atelier engleza

Iar la final, cand toti au terminat si grupele s-au reunit, putina turta dulce si biscuiti cu scortisoara, acompaniati de mandarine, au fost o mica recompensa pentru rabdarea, creativitatea si voiosia de care cei mici au dat dovada!

V-asteptam cu drag si data viitoare!!!