Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Astazi implinim 5 anisori…

la mulți ani!

Azi se implinesc cinci ani de cand Helen Doron English a intrat oficial in viata noastra. Atunci, nici nu banuiam si nici nu am avut viziunea a ceea ce avea sa devina incercarea noastra de a avea o mica afacere proprie.

Acesti cinci ani au fost plini de satisfactii, de provocari, de greseli din care am invatat, dar toate au dus la dezvoltarea noastra atat individuala cat si ca echipa.

Cel mai mare castig pe care l-am avut in acesti ani sunt oamenii care au intrat in viata noastra.
In primul rand, copiii, care mereu ne-au incarcat pozitiv si au dat viata centrului, iar rezultatele lor au facut sa merite orice sacrificiu pe care a trebuit sa-l facem. Imi amintesc perfect prima ora cu prima noastra grupa formata din Elisa, Carla, Medeea, Oana, Vladut si Bogdi. Fetele sunt si astazi alaturi de noi si a fost un privilegiu sa le vad crescand si dezvoltandu-se sub ochii nostri si mai ales, sa vad ce mult au evoluat in ceea ce priveste limba engleza.

Parintii, care au avut incredere in noi si ne-au incredintat un aspect important din educatia copiilor lor, si pe care mereu i-am respectat si ii vom respecta si ii asiguram ca tratam cu cea mai mare seriozitate responsabilitatea pe care ne-am luat-o, de a-i invata pe copii engleza, de a avea o contributie pozitiva in educatia si dezvoltarea lor.

Nu in ultimul rand, echipa care s-a format in jurul nostru, profesoarele noastre care fac magie in salile de curs, fete tinere, frumoase, motivate, pregatite, cu multa dragoste fata de copii si dorinta de a-i face sa-si atinga potentialul maxim.

Cinci ani mai tarziu, cu acelasi entuziasm cu care atunci le-am predat primilor 6 copii, le predam acum celor peste 270 de copii care trec zilnic pragul centrului nostru. Iar acest entuzism il vom avea mereu, datorita copiilor si datorita eficientei si genialitatii acestei metode, Helen Doron English.

In urmatorii cinci ani vrem sa devenim un reper in Arad in ceea ce inseamna educatie, predarea limbii engleze, respect fata de copii si parinti si profesionalism. Deviza noastra va fi “Excellence in Education”, iar centrul nostru va fi locul unde copiii vor fi mereu pe primul loc.

Ioana