Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Ascultarea în fundal – unul din pilonii Helen Doron English

Capacitatea copiilor de a-si însuși și de a învăța două limbi în același timp fără a le încurca este de-a dreptul fascinantă. Ideea este simplă – predarea unei limbi străine ar trebui să fie la fel ca predarea limbii materne. Trebuie făcută într-un mediu natural, prin încurajare pozitivă și constanță. ”Trebuie să-i învățăm pe bebeluși și pe copii engleza la fel ca limba maternă – prin ascultare repetată și încurajare”, afirma Helen Doron. Copiii încep să învețe din momentul în care se nasc, sau poate chiar mai repede. Înainte de a fi pregătiți să vorbească , bebelușii asimilează sunetele și intonațiile de care au nevoie să formeze cuvinte atunci când vor fi  pregătiți. Entuziasmul părinților îi face pe copii să-și dorească să învețe mai mult.

engleza la varste fragede

Toate cursurile Helen Doron English sunt modelate după sistemul de imersie. Elevii ascultă CD-urile de două ori pe zi, în timp ce se joacă, se îmbracă sau merg la culcare. Ascultarea repetată în fundal este cât se poate de apropiată de sistemul de imersie atunci când engleza nu este vorbită în mod curent acasă.  Cu ajutorul auzului, creierul este stimulat. Dacă participă la cursuri o dată sau de două ori pe săptămână, creierul nu este stimulat suficient. Este nevoie de o stimulare zilnică pentru a deveni bilingv. ”A fi bilingv înseamnă mai mult decât să fii capabil să vorbești o altă limbă. A doua limbă stimulează creierul și încurajează progresul și în alte domenii de activitate. ”Atunci când copiii învață engleza sau altă limbă de la o vârstă fragedă, totul devine mai ușor. Nimic nu stimulează creierul mai bine decât învățarea unei limbi străine”, spune Doron, adăugând că părinții ar rata o oportunitate reală dacă nu și-ar încuraja copiii.

Adesea părinții ne spun că efectele cursurilor de engleză Helen Doron, dar și ale ascultării în fundal, acasă, sunt imediate. Evident, fiecare copil este unic și dobândește limbile străine în propriul lui ritm. Cercetările științifice arată că un copil bilingv poate începe să vorbească puțin mai târziu decât unul monolingv, dar se știe de asemenea că cel bilingv îl va ajunge repede din urmă și chiar îl va depăși pe copilul monolingv.

În timpul întâlnirii săptămânale profesor-copii, înțelesul cuvintelor învățate cu o săptămână înainte devine clar. Ascultarea în fundal, acasă, împreună cu învățarea în grup sunt esența învățării limbii engleze în mod natural, prin metoda Helen Doron English.