Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Ascultarea CD-ului acasă chiar face diferența!

HDE_LC_Download Benefits_29-12-15Era o vreme când nu aveam televizor , nu aveam internet , nu aveam cărți colorate și nici atâtea stickere, dar aveam muzica . Ascultam zilnic, pe repeat, casetele cu Ace of Base și Captain Jack , iar cel mai mult îmi plăcea să le ascult în timp ce făceam baie sau la micul dejun . Cu toate că nu înțelegeam versurile, știam cantece pe de rost, iar pronunția mea era destul de bună . Așa se face că, la prima oră de limba engleză când am fost întrebați dacă știm limba engleză, am fost singura care a spus că nu știe nimic. Și, spre surprinderea mea, știam destule.

Acum, copiii au atâtea resurse la îndemână , de exemplu ghiozdănelul nostru Helen Doron, dvd-uri cu desene specific vârstei, cd-urile cu cântecele și cardul cu jocuri, care se axează pe cuvintele de la curs. Și totuși, mulți copii nu știu că se pot și juca sau, mai rău, îmi spun că nu au ascultat cd-ul. Motivele sunt diverse: nu au avut timp, nu au vrut, nu le merge laptopul, CD-player-ul , tati/mami/buni / nu a vrut să îl pună etc. Am mai auzit copii care se plâng de faptul că dacă îl ascultă, părinții insistă să le traducă versurile din cântecele când, poate profesorul nici nu a apucat să predea respectivul cântec .

Ascultatul muzicii trebuie să fie o activitate relaxantă. Recomand ascultatul CD-ului în timp ce se joacă, în drum spre bunica/cumpărături/grădiniță/școală, în timp ce se îmbracă, la masă, în surdină , chiar și înainte de culcare . Ei sunt foarte încântați la ore de muzică și nu concep să nu cântăm. Metoda Helen Doron English are la bază câteva principii, iar printre cele mai importante este ascultarea repetată a CD-ului pentru a-i da copilului șansa de a capta anumite structuri ale limbii engleze. După ce acestea le devin familiare, putem vorbi de o învățare naturală a limbii. Ascultatul CD–ului chiar face diferența ! Recomand cartea The music of language” scrisă de Helen Doron.

Lorena Puștea, profesor Helen Doron English Arad