Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Aplicația Helen Doron English Radio – Învață ascultând engleza pretutindeni

Aplicația Helen Doron RadioHelen Doron Radio lansează o nouă aplicație care va face interacțiunea cu limba engleză ca a doua limbă sau ca limbă străină mai ușoară și mai distractivă.

Helen Doron Radio, singurul post de radio prin intermediul căruia adolescenții pot învăța limba engleză ca a doua limbă sau ca limbă străină anunță lansarea unei noi aplicații disponibile atât pentru utilizatorii de Android cât și pentru cei de iPhone. Pentru a face ascultarea Helen Doron Radio mai antrenantă, aplicația are următoarele caracteristici: chat live pentru a comunica direct cu emițătorii, o secțiune în care vă puteți împărtăși melodia preferată, programul zilei în curs și informații despre Helen Doron Radio și Helen Doron English.

Ideea de a înființa un radio a venit în urma succesului pe care l-a cunoscut Helen Doron English în ultimii 30 de ani. Helen Doron Radio pentru adolescenți a fost lansat în 20 August 2013. Programul non-stop își propune să îi ajute pe tineri să își îmbunătățească cunoștiințele de limba engleză prin: muzică, povești, chestionare, concursuri, diferite tipuri de știri, interviuri cu invitați speciali, interviuri la care participă adolescenții din diferite țări și își împărtășesc hobby-urile, modul de viață și altele.

Conținutul este special gândit pentru adolescenți, iar audiența este formată din ascultători din peste 100 de țări care participă activi la secțiunea de chat live,  la competiția săptămânală de cântece și la o varietate de concursuri cu premii.

Marilyn Glazier, Radio Marketing Manager și Emițător remarcă: ”Prin feed-back-ul primit pe canalele de socializare, cât și prin chat-ul online am aflat că profesorii care predau engleza ca a doua limbă sau engleza ca limbă străină folosesc radio-ul nostru ca unealtă de predare pe care o integrează în cursurile de citire și înțelegere a unor subiecte, propunându-le elevilor să asculte Helen Doron Radio și în afara orelor de curs”.

Lansarea aplicației a coincis cu Conferința Internațională Anuală a Francizaților unde francizații din toată lumea s-au adunat pentru a împărtăși din experieța lor și pentru a afla mai multe despre programele Helen Doron English, dar și despre modalități de a vinde și a promova produsele noastre educaționale.

La conferința care a avut loc în Dubrovnik, Croația cu ocazia împlinirii a 30 de ani de actvitate Helen Doron English, Helen Doron Radio a fost reprezentat de Richard Freedman și Marilyn Glazier care au transmis interviuri în direct cu Master Francizorii și cu Francizorii centrelor.

Richard Freedman, Managerul radio-ului și Emițător spune: ”Am avut 20.000 de ascultători pe lună înainte de a lansa aplicația și anticipăm că numărul se va dubla datorită ușurinței cu care se folosește aplicația. Echipei noastre îi place contactul cu ascultătorii și credem cu convingere că selecțiile muzicale și conținutul vor fi și de acum înainte influențate de audiența noastră.”

Puteți descărca aplicația acum din Google Play sau App Store.